MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki

Restauracja Food&Ball w Katowicach

Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.

Zobacz również

Mali artyści zachwycili na rozpoczęcie Dni Jędrzejowa [NOWE ZDJĘCIA]

Mali artyści zachwycili na rozpoczęcie Dni Jędrzejowa [NOWE ZDJĘCIA]

Muzyka Bez Granic - osoby niepełnosprawne prezentowały swoje talenty artystyczne

Muzyka Bez Granic - osoby niepełnosprawne prezentowały swoje talenty artystyczne

Polecamy

Uczcili pamięć poległego w obronie granicy, sierżanta Mateusza Sitka

Uczcili pamięć poległego w obronie granicy, sierżanta Mateusza Sitka

Półkolonie Sportowe Lato 2024 [WIDEO]

Półkolonie Sportowe Lato 2024 [WIDEO]

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!